Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

La selecció de propostes es regeix per les següents normes:

  • Pots crear fins a 5 propostes.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Acondicionament d'un tram dels carrers Josep Puigoriol i Joan XXIII

Avatar: Ignasi Ignasi Acceptada

Una part del tram dels carrers Josep Puigoriol i Joan XXIII entre el carrer Fivaller i el Passatge La Molina no disposa d'enllumenat públic ni voreres. Això fa que, quan es fa fosc, aquests carrers quedin absolutament negres i amb risc per a vianants.

Atès que es tracta d'un tram de carrers en el que força gent hi passa caminant per fer esport, per passejar els gossos o simplement per anar al seu habitatge a la zona de JoanXXIII, si al fet de tenir trams estrets i no tenir voreres hi afegim que no està gens il·luminat, es converteix en un gran perill per a vianants quan es fa fosc (que a l'hivern és ben d'hora) degut al pas de vehicles en doble sentit, que sovint es troben els vianants a sobre amb poc marge de reacció.

Proposo, doncs, que es pugui millorar aquest tram de via pública, dotant-lo primerament d'enllumenat públic i, si és possible, incorporant-hi, al menys, una vorera. Això incrementaria molt la seguretat de vianants.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir